Koreansk street toast
Här är min koreanskt inspirerande toast. Supergod och passar när som helst på dagen 🎉

INGRIDIENSER
- 4 skivor formfranska
- smör, till stekning
- neutral rapsolja, till stekning
- 2 ägg
- 5 msk vitkål, riven
- 2 msk morot, riven
- purjolök
- salt
- malen svartpeppar
- 4 skivor mellanlagrad ost (t ex grevé eller prästost)
- 2 skivor kokt skinka
- 1 msk majonnäs
- 1 msk ketchup
INSTRUKTIONER
- Stek bröden i smör så de blir gyllene på båda sidor
- Vispa upp äggen och blanda i 2 matskedar strimlad vitkål, riven morot samt skivad purjolök från den gröna delen. Salta och peppra. Stek i två separata toast-stora »högar« i cirka 2 minuter. Vänd omeletten, lägg på osten och stek i ytterligare 2 minuter, eller tills omeletten är genomstekt.
- Värm bröden i stekpannan igen om de har svalnat. Lägg omeletterna på två av bröden, sätt en skinkskiva på omeletterna och bred på majonnäs, strö på resterande strimlad vitkål och ringla ketchup överst. Toppa med de resterande två bröden och ät genast.